Dansschool Amsterdam Noord

Bij de dansschool in Amsterdam Noord, ook wel Dansschool Redlex, kunt u ook terecht voor al uw dans en sportlessen in Amsterdam-Noord.

Danschool Redlex is een dansschool in Amsterdam-Noord en net als de beautysalon onderdeel van :
REDLEX | Dans | | Fysio | Beauty

Dansschool Redlex Amsterdam Noord https://dansschoolredlex.nl

Wilt u op dansles in Amsterdam? Dan bent u bij Dansschool Redlex in Amsterdam-Noord aan het juiste adres! Redlex is gespecialiseerd in het verzorgen van meerdere dansstijlen waaronder “Stijldansen (ballroom & latin), Zumba Fitness, Salsa, Streetdance-Hip Hop, Streetdance Kids, Modern Jazz, Michael Jackson Dance, Michael Jackson Kids, Klassiek ballet, Peuterdans, Kleuterdans, Yoga-Pilates-Core, Fascial Fitness, Techniekles ballroom/latin en Wedstrijdtrainingen voor latin dansers

Ook kunt u als toekomstig echtpaar terecht voor uw openingsdans. Ook kunt u bij Dansschool Redlex terecht voor feesten en partijen en zaalverhuur.

” Zoekt u een dansschool in Amsterdam-Noord? Kom dan gezellig naar Redlex!

Meer informatie? Surf dan naar https://dansschoolredlex.nl voor het cursusaanbod!

Redlex staat onder leiding van Redmond en Alexandra Valk, meervoudig Nederlands kampioen professional latin dansen van 2008-2014 en deelnemers van het tv programma Eurovisie dansfestival (2007) en Strictly Come Dancing van de Avro (2012). 

Redlex is gevestigd in een mooie accommodatie aan de Johan van Hasseltweg 39-p in (1021 KN) Amsterdam Noord en beschikt over een mooie dansvloer, gezellige kleine bar, kleedkamer/garderobe en veel sfeer en discoverlichting. Wij zijn dus ook een ideale locatie voor uw feest of verjaardag.

Redlex Fysio – Fysiotherapie Amsterdam Noord
https://redlexfysio.nl

Redlex Fysio is een fysiotherapie praktijk in Amsterdam Noord.
Gevestigd op de Johan van Hasseltweg 39p, 1021 KN, Amsterdam Noord.
Tel 0610212647 – www.redlexfysio.nl
Hier kunt u terecht voor:

Openingsdans leren in Amsterdam?

Voor uw openingsdans, ook wel eerste dans, bent u aan het juiste adres bij bruidsdans.nl in Amsterdam Noord. Zie http://www.bruidsdans.nl voor meer informatie.

Dansschool Redlex Amsterdam Noord
Dansschool Redlex Amsterdam Noord

Aanbod:
Gezichtsbehandelingen (huidverbetering/Analyse/Verzorging)
Wimpers en Wenkbrauwen (Epileren/Verven)
Massage (klassieke massage / Hot Stone)
Zwangerschapsmassage
Sportmassage