Zwangerschapsmassage

Voor zwangerschapsmassage in Amsterdam Noord bent u bij Beautysalon Redlex aan het juiste adres. Bent u in verwachting en voelt u zich lichamelijk en mentaal gespannen, vermoeid en gestrest? Laat u zich dan verwennen met een zwangerschapsmassage bij Beautysalon Redlex in Amsterdam Noord.


In verwachting zijn is spannend voor zowel u als uw partner. Het brengt vele veranderingen in uw leven, maar vooral in uw lijf. Van nature bereid uw lijf zich zo goed mogelijk voor om uw kindje te voorzien in voeding, warmte en doorbloeding. Ook past u lichaam zich aan voor de bevalling.

Deze voorbereiding zorgt voor hormonale, metabole, mentale en fysieke veranderingen in uw lichaam, welke soms even te veel voor u kunnen zijn. Denk hierbij aan vermoeide rug en bilspieren welke 9 maanden lang hard werken om het extra gewicht te dragen omdat uw zwaartepunt verandert. Maar vergeet ook niet de andere lichaamsdelen en de algehele vermoeidheid en stress wat het met zich mee brengt.

Een zwangerschapsmassage bij Beautysalon Redlex zorgt voor het ontspannen van uw spieren en bovendien voor algehele ontspanning. Uiteraard passen wij onze massage naar uw wensen en voorkeurshouding aan en wordt de massage rustig uitgevoerd om overprikkeling te voorkomen voor zowel u en uw kindje!

De zwangerschapsmassage is niet alleen geschikt voor tijdens je zwangerschap, maar zeer zeker ook aan te raden na je bevalling (4 weken na je bevalling, 6 weken na keizersnede).

Na een zwangerschapsmassage voelt u zich weer ontspannen en energie vol!
Boek nu een afspraak en laat u verwennen met een zwangerschapsmassage.

Tarieven zwangerschapsmassage
– 80 min = € 75,-