Massages

Voor massages in Amsterdam Noord kunt u terecht bij Beautysalon Redlex, de schoonheidssalon van Amsterdam Noord. Verwen uzelf met een heerlijke ontspannende en welverdiende massage. Een moment voor uzelf om helemaal tot rust te komen.

U kunt een keuze maken uit een deelmassage of een volledige massage. De massages die wij aanbieden zijn de klassieke massage en de Hotstone massage.

Klassieke massage
Dit is een ontspannende massage met als doel, door middel van diverse handgrepen, de doorbloeding van de spieren te verbeteren en ze zo soepel te maken en te houden. Een ideale massage bij stijve spieren, rug, nek of schouderklachten en ideaal voor iedereen die zich regelmatig gespannen voelt en/of veel lichamelijke inspanning moet leveren. De massage kan in overleg op zachte (ontspannend) of stevige wijze (stimulerend) worden uitgevoerd.

Hotstone massage
Deze behandeling combineert een massage met verwarmde basaltstenen met de heilzame werking van warme oliën. Door het samenspel van warmte en beweging is het mogelijk diep in het lichaam en spierweefsel te komen wat de massage effectief maakt. Hotstone-massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking. De warmte van de stenen blijft nog lang na de massage in het lichaam werken. Een heerlijke ontspannende ervaring!

Zwangerschapsmassage: Klik hier voor meer info

Klassieke massage
45 min. (Alleen achterkant lichaam)          € 46,-
90 min. (Hele lichaam)                                 € 87,-

• Rug/Nek/Schouder massage
25 min.                                                              € 26,-

• Benen massage
25 min. (Hele benen, voor & achter)          € 26,-
35 min (incl voetmassage)                            € 36,-

Hotstone massage
45 min. (Alleen achterkant lichaam)          € 46,-
90 min. (Hele lichaam)                                 € 87,-

Voor massages in Amsterdam Noord bent u bij ons aan het juiste adres.

Massage-in-amsterdam-noord

Massage in Amsterdam Noord

Zwangerschapsmassage
80 min                                                              € 80,-