Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen, huidverzorging en huidanalyes vind je bij Schoonheidssalon Amsterdam Noord, ook wel beautysalon Redlex.

Iedere huid is uniek en verandert niet alleen door seizoensveranderingen, hormonen en emotionele factoren, maar ook met de jaren.

Een gezonde mooie huid is een kostbaar bezit. Om haar in topconditie te krijgen en te behouden is een goede verzorging nodig. Niet alleen door een regelmatig bezoek aan onze beautysalon, maar ook zeer zeker door een goede huidverzorging thuis! Wij werken met succesvolle en revolutionaire producten van CLARENA en steven naar een gezonde mooie huid.

Wanneer u onze salon voor het eerst bezoekt, zullen we extra tijd inplannen voor een intake met als doel kennis te maken en meer te weten te komen over uw huid en de dagelijkse verzorging die u hanteert.
Tijdens de huidanalyse krijgen wij een goed beeld van uw huidtype en huidconditie en kunnen wij vaststellen welke producten hier het best bij aansluiten. Tevens bepalen we samen het doel van de behandeling:

  1. Onderhouden van de huid (verzorging)
  2. Huidverbetering (trajecten)
  3. Voorkomen van huidveroudering (anti-aging)

Op basis van deze onderdelen bepalen we het behandelplan, de meest geschikte behandeling. Bij ieder nieuw bezoek herhalen we de analyse om rekening te houden met de eventueel gewijzigde conditie van de huid of bijvoorbeeld wisseling van het seizoen.

Na een gezichtsbehandeling geven wij u een advies hoe u uw huid thuis het beste kunt verzorgen en met welke producten. De producten van CLARENA voor thuisverzorging zijn bij ons in de salon aan te schaffen.

Gezichtsbehandelingen

• Luxe: 75 min.                    € 62,00
– Reiniging
– Huidanalyse
– Dieptereiniging met scrubpeeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Massage van gezicht, hals en decolleté
– Masker
– Dagcreme

• Glamorous: 120 min.        € 87,00
– Reiniging
– Huidanalyse
– Wenkbrauwen modeleren
– Dieptereiniging met scrubpeeling
– Onzuiverheden verwijderen
– Uitgebreide ontspannende en stimulerende massage van gezicht,  hals en decolleté
– Masker
– Dagcreme

• Specials Huidverbetering: 90 min.        € 77,00
De Specials-behandelingen zijn gericht op huidverbetering.
Na de intake en huidanalyse zal een behandelplan worden gemaakt en kunt u een keuze maken uit een losse behandeling of een kuurverband. De huidverzorgingsproducten worden aangeraden om het gewenste resultaat te bereiken.

Klik op de Specials voor meer informatie.
Caviar & Matrix Line (Anti-Age)
Power Pure Vitamine C Line
White Line
Redless U Line

**Alle gezichtsbehandelingen zijn uit te breiden met diverse extra behandelingen. Kijk voor het overzicht bij onze losse behandelingen**